MediMatcher bakom kulisserna 

MediMatcher, en mötesplats för arbetsgivare och arbetstagare inom hälsovårds- och omsorgsbranschen, finns helt enkelt därför att den behövs. En lyckad rekrytering är en nyckel till ett lyckat arbete och går inte att göra utan rätta verktyg. 

MediMatcher skapades av professionella inom hälsovårds- och omsorgsbranschen. Grundarna har jobbat med rekryteringar i över 20 år. Det blev hela tiden tydligare för dem att en fungerande rekrytering är a och o i allt man gör. Samtidigt märkte de att det finns ett skriande behov av ett bättre system – så skapades MediMatcher.

En enkel verksamhetslogik 

Arbetstagare får berätta om sin yrkeskompetens anonymt på MediMatcher medan arbetsgivare berättar om arbetsmöjligheter och annat de har att erbjuda. Efter det parar applikationen ihop arbetsgivare och arbetstagare som passar varandra. Via MediMatcher kan arbetstagaren kontakta arbetsplatsen direkt och alla undviker onödigt krångel.

Full fart framåt

Nuförtiden ansvarar ett ungt och kraftfullt team för MediMatcher. Arbetsgruppen består av ivriga professionella inom olika branscher som alla vill växa och utvecklas. Det erfarna proffset Pasi Kurtti står dessutom till tjänst med konsulthjälp och drar upp riktlinjer för verksamheten. Han har jobbat som läkare i över 30 år, grundat de framgångsrika rekryteringsföretagen Medimanni och Nettimanni (ett rekryteringssystem som fungerar via sms) på 2000-talet samt varit med om att starta en läkarstation. Förutom effektivitet har vi alltså också tillgång till långvarig kunskap och erfarenhet inom branschen!

Det är en hjärtesak för teamet att erbjuda den bästa möjliga kundupplevelsen och speciellt att möjliggöra en sådan rekrytering som alla drömmer om. Teamet på MediMatcher utvecklas hela tiden och tar till sig nya områden såsom reklam på sociala medier och internationalisering.

Förutom effektivitet har vi alltså också tillgång till långvarig kunskap och erfarenhet inom branschen!“

Sagan började med ett familjeföretag

Bakom MediMatcher står ett finskt familjeföretag som huvudsakligen är verksamt som läkarmottagning och inom psykiatri. Alla på företaget har fått ta del av insikten att nyckeln till framgång är bra och kunnig personal. MediMatcher finns till för att alla ska kunna spara tid och pengar, och hitta den arbetsplats eller arbetstagare som på riktigt är lämplig. Bort med oöverskådlig byråkrati och onödiga mellanhänder! MediMatcher hittar Den Rätta effektivt och fördomsfritt.
  • Grundades av yrkesfolk inom hälsovårdsbranschen.
  • Rekryteringsprocessen kan vara stel – MediMatcher skapades för att fixa det.
  • Det unga, dynamiska och mångsidiga teamets hjärtesak är att hjälpa just Dig!