Blogg

Tips och artiklar om hälsosektorn.

Här följer enkla anvisningar om hur du ansöker om legitimation och åker till vårt grannland för att jobba!

Avgörande är alltså att hur flexibelt kan arbetsgivaren anpassa sig till arbetstagarens önskemål och hurdana förmåner eller andra faktorer som kan påverka arbetstrivsel det finns. Detta klarnar lätt med hjälp av MediMatcher.

”Vi fick resultat snabbt och effektivt”, verkställande direktör Kirsi Korttila, Työterveys Wellamo

Det finns efterfrågan på allmänläkare som kan arbeta på distans. Läkare Minerva Krohn berättar om sina erfarenheter!

MediMatcher slösar inte bort din tid. Hos oss ser du bara sådana jobb som passar dig!

Dolda jobb är lätta att hitta, eftersom sökningen hela tiden är öppen på MediMatcher. Börja bläddra dolda jobb redan idag!

Pensionär: är du sysslolös? Strö- eller deltidsjobb för läkare, tandläkare, skötare eller andra experter inom omsorgsbranschen är nu inom räckhåll! Skapa ett konto på MediMatcher genom att följa våra instruktioner.

Alla vet att en alltför stor arbetsmängd leder till utbrändhet. Men det finns mycket annat som också påverkar orken!

Gör inget dumt, utan sök jobb utomlands! MediMatcher expanderar snart internationellt.

Sjukskötare är trötta och hjälp behövs. MediMatcher utvidgar sig utomlands för att få mer arbetskraft!

Hej, du som är vårdare, läkare eller tandläkare! Jobbet som du vill ha väntar på dig. Navigera så här, framåt…

Du har kommit till det rätta stället! På MediMatcher kan arbetsplatserna drömmas om även om man inte har ett seriöst syfte.

Vill du ha ett jobb där man satsar på din utveckling? Kolla överläkare Kaisa Rajalas tips på utbildningspositiva arbetsplatser!

Mitt eget erfarenhet av rekrytering kommer från läkaruthyrning och jobb som överläkare på en läkarcentrum. Jag har gjort hundratals arbetskontrakter huvudsakligen i hälsovården men också bl.a. i jourkretsar.

Inom hälsovårdsbranchen sköts rekryteringen fortfarande huvudsakligen med väldigt traditionella metoder. En stor del av arbetsgivare försöker nå arbetstagare med platsannonser om lediga jobb på olika webbsidor och tidningar.

Hälsovårdsbranchen har alltid brist på arbetstagare, och rekrytering är utmanande. Den lättanvända MediMatcher ska förnya rekryteringskulturen

Coronaprovtagare sökes akut till Utsjoki. Packa din ryggsäck och gå ut i naturen!

Den länge fortsatta urbanisationen har börjat få motkraft. Lugnet på landet känns som en vettig tanke för allt flera. Men vad är det som gör en arbetsplats så lockande att den lyckas knipa en sådan flyttfågel?

Det är dyrt och krångligt att söka en ny arbetstagare. Rekrytering framskrider så långsamt att den potentiella arbetstagaren hinner hitta flera andra jobb i väntan. Som tur finns MediMatcher som kan hjälpa med detta!

Työplus-koncernen producerar och utvecklar företagshälsovårdstjänster för arbetslivet, upprätthåller företagshälsovårdsverksamhet samt bedriver utbildning- och konsultationsverksamhet inom branschen.

Stälvstyrnings tid på arbetsplatser börjar vara över – och det är bra så.