Bläddrar du arbetsplatser som en söndagsaktivitet?

Du har kommit till det rätta stället! På MediMatcher kan arbetsplatserna drömmas om även om man inte har ett seriöst syfte.

Du har kommit till det rätta stället! På MediMatcher kan arbetsplatserna drömmas om även om man inte har ett seriöst syfte

Några kan tillbringa sin fritid på nätet skrollande bland kläder, bostäder eller kattvidoer – andra kollar på arbetsplatser får att roa sig i stället!

Om du hör i denna märkliga men ädla grupp, är du exakt på ett rätt ställe! MediMatcher nämligen pressar inte sina användare mot något. Du kan alltså skapa ett konto och bläddra bland arbetsplatser hur mycket som helst, utan några krav.

Om du är t.ex. en sjukskötare, närvårdare, geronom, läkarstudent, specialicerad läkare, tandläkare eller akutvårdare, kan du skapa en anonym profil och bläddra bland arbetsplatser. Detta gör dig dock inte skyldig för något, utan du kan hålla dig helt okänd i arbetsgivardjunglet. Om du ändå tänker att du vill bli kontaktad så får du också ge arbetsgivare lov att skicka dig meddelande när de inser att dina kunskaper är just det som de letar efter.

Eller om du sen någon gång ser ett oemotståndligt jobb och blir sugen på ett nytt jobb, får du ta direkt kontakt med arbetsplatser och förändra riktning i ditt liv.

Du kanske också är intresserad av 

’’En arbetsgivare som satsar på unga är den bästa utbildaren’’

Så här förebygger du utbrändhet

Letar du efter äventyr? Sök jobb utomlands!

• • •

MediMatcher – Sökmotor för arbetsplatser riktade till sjuksköterskor och läkare. Skapa konto här!