Letar du efter äventyr? Sök jobb utomlands!

Gör inget dumt, utan sök jobb utomlands! MediMatcher expanderar snart internationellt.

Letar du efter äventyr? Sök jobb utomlands!

Gör inget dumt, utan sök jobb utomlands! MediMatcher expanderar snart internationellt.

Många skötare och läkare drömmer om att jobba utomlands, men de praktiska ärendena kan kännas svåra att ta hand om. MediMatcher utvidgar sin verksamhet på hösten och erbjuder hjälp även med detta.

På MediMatcher hittar du alltså snart internationella arbetsplatser till exempel i Finland och Norge. Eller om du vill ha en väääääldigt stor förändring i livet, hur skulle Madagaskar eller Peru låta?

Utöver traditionella arbetsplatser meddelar man via MediMatcher om biståndsarbete. Som biståndsarbetare sökes inte bara läkare, sjukskötare, närvårdare och tandläkare, utan alla slags experter inom hälsovårdsbranschen. Din hjälp är viktig!

Men hur är det då med arbetstillstånd…?

Många resehungriga tappar ändå sitt intresse för att resa när de inser att det som väntar dem är en djungel av byråkrati: var får jag ett arbetstillstånd och hur? MediMatcher har satt sig även in i detta, och hjälper de avresande vidare med arbetstillståndsfrågor.

För att få hålla utkik efter de arbetsplatser utomlands som öppnar först, lönar det sig att skapa ett konto på MediMatcher redan nu! När du skapar ett konto binder du dig inte till något, och du kan bläddra arbetsplatser anonymt.

Skapa ett konto här.

Du kanske också är intresserad av 

’’En arbetsgivare som satsar på unga är den bästa utbildaren’’

Utländsk arbetskraft – en lösing för bristen på arbetskraft

Så hittar du den rätta

• • •

MediMatcher – Sökmotor för arbetsplatser riktade till sjuksköterskor och läkare. Skapa konto här!