Dolda jobb är lätta att hitta på MediMatcher!

Dolda jobb är lätta att hitta, eftersom sökningen hela tiden är öppen på MediMatcher. Börja bläddra dolda jobb redan idag!

Att hitta dolda jobb har aldrig varit lättare!

Läkare, sjukskötare och andra arbetssökanden inom hälso- och sjukvårdsbranschen är i och för sig i en bra position att det finns gott om jobb. Men det finns också konkurrens om de bästa arbeten, och det kan hända att de mest eftertraktade till och med lämnas utanför den offentliga sökningen.

Lyckligtvis har man skapat en egen webbplats för jobb i branschen, nämligen MediMatcher!

Att lägga upp jobbannonser på traditionella jobbsökarsajter och att över huvud taget starta en rekryteringsprocess är arbetskrävande projekt som arbetsgivare kanske undviker. Detta leder till en kultur där man via djungeltelegrafen anställer förslagsvis en mycket avlägsen släkting, en granne eller en gammal vän till farfar – i stället för den mest lämpliga och intresserade sökanden.

Å andra sidan blir till och med bra arbeten utan arbetssökanden om nuvarande anställda inte hittar några alternativa sökanden via djungeltelegrafen.

På MediMatcher är arbetsgivarnas profiler dock alltid synliga. I profilen hittar den arbetssökande en stor mängd viktig information om jobbet – från patienturval till multiprofessionella teamens praxis, mottagningstider, specialutrustning och distansarbete. Med hjälp av detta får den arbetssökande reda på om jobbet i fråga är en match för hen, eller om det finns någon småsak som är en total deal breaker.

På så vis sparar alla sin tid och det blir inga felrekryteringar.

På MediMatcher hittar man inte vanliga ”lediga jobb nu” -annonser

På MediMatcher hittar man alltså inte vanliga ”lediga jobb nu” -annonser, utan i profilerna presenteras de arbetstillfällen som arbetet erbjuder. Den arbetssökande får bestämma själv om hen är intresserad av jobbet just nu eller kanske nästa år. På så vis är det möjligt för den arbetssökande att planera sin karriär på längre sikt.

Dolda jobb, dvs. jobb som inte är offentligt anmälda som lediga, kan hittas just via MediMatcher: antingen kontaktar arbetsgivaren den arbetssökande och erbjuder direkt det perfekta jobbet, eller så konstaterar den arbetssökande själv att hen kunde ha sitt drömjobb i arbetet x och kan fråga direkt.

Även arbetsgivaren sparar sin värdefulla tid när hen inte behöver ständigt lägga upp nya jobbannonser, och lämpliga arbetssökanden hittar jobben på ett säkrare sätt!

Skapa en profil på MediMatcher redan idag och hitta Den Rätta. På MediMatcher hittar du även dolda jobb!

Du kanske också är intresserad av 

’’En arbetsgivare som satsar på unga är den bästa utbildaren’’

Utländsk arbetskraft – en lösing för bristen på arbetskraft

Så hittar du den rätta

• • •

MediMatcher – Sökmotor för arbetsplatser riktade till sjuksköterskor och läkare. Skapa konto här!