Funderar du på nya jobbmöjligheter? Läs här hur det är att jobba på Työplus!

Työplus-koncernen producerar och utvecklar företagshälsovårdstjänster för arbetslivet, upprätthåller företagshälsovårdsverksamhet samt bedriver utbildning- och konsultationsverksamhet inom branschen.

I Karleby- och Jakostadsområdet och i Lestijoki älvdal och Perho ådal betjänar de redan 1 600 företag, 1 000 företagare och lantbrukare samt 27 000 privata kunder inom alla branscher.

”Av våra anställda har vi särskilt fått beröm för den goda introduktionen i arbetet, för det kollegiala stödet och för flexibiliteten. Detta är vi stolta över.” -Heidi Rintala, Työplus Servicecheff

Vi på MediMatcher frågade, och en anställd på Työplus svarade:

Varför jobbar du på Työplus?

Förebyggande hälsovårdarjobb och sjukvårdsärenden blandas till en trevlig variation vid Työplus och arbetet sker dagtid. Tack vare variationen i arbetet lär man sig varje vecka något nytt!

Vad är det bästa med att jobba på Työplus?

Möjligheten att utveckla egna kunnandet och se att man gör en skillnad för den arbetsföra klientens hälsa. Vid Työplus-enheten finns det flera andra hälsovårdare att bolla idéer och tankar med.

Vad gör du på din fritid?

Ägnar mig åt läsning, friluftsliv och löpning på fritiden.

Är det lätt att hitta en bostad på orten?

Tittar man på bostadsförmedlingssidor finns det bostäder för människor i olika levnadsskeden på orten och i Jakobstad är det alltid nära till centrum.

Logga in till MediMatcher och läs mer om Työplus som arbetsplats!

 

Du kanske också är intresserad av 

Utländsk arbetskraft – en lösning för bristen på arbetskraft?

Så här förebygger du utbrändhet

Letar du efter äventyr? Sök jobb utomlands!

• • •

MediMatcher – Sökmotor för arbetsplatser riktade till sjuksköterskor och läkare. Skapa konto här!