Mitt erfarenhet av MediMatcher

Avgörande är alltså att hur flexibelt kan arbetsgivaren anpassa sig till arbetstagarens önskemål och hurdana förmåner eller andra faktorer som kan påverka arbetstrivsel det finns. Detta klarnar lätt med hjälp av MediMatcher.

Jag har bakom mig en lång karriär som sjuksköterska. Jag har jobbat på jour, intensivvårdsavdelning, olika vårdavdelningar samt länge med äldre personer. Jag har redan hoppat av mitt huvudjobb, men saknar fortfarande till jobbet. Jag har också tänkt på arbetsplatser utanför min hemkommun. Det är intressant när man får bekanta sig med olika kommuner och arbetsgemenskaper.

En sjuksköterska kan välja sitt jobb nästan var som helst. Problemet är nästan för många valmöjligheter. Var hittar man en lämplig och trevlig arvetsplats? Pga. min kompis rekommendation skapade jag en profil på MediMatcher och märkte att denna är ju en funkande och till och med rolig plattform. Jag kunde bläddra mellan olika arbetsgivare och arbetsgivare kunde kolla på min profil. Och det bästa är att man kan göra allt detta anonymt. Man kan tänka på olika alternativ i lugn och ro.

Jag var särskilt intresserad av verksamheten av en liten hälsocentral. Jag uttryckte mitt intresse och snart hörde de av sig från arbetsplatsen i fråga. De var – inte förvånande dock – speciellt intresserade av min arbetsinsats. Vi kom överens att jag först avslutar mitt nuvarande skriftliga förordnande och sen kontaktar dem igen.

Jag rekommenderar varmt MediMatcher för professionella inom hälsovård. Man får bekanta sig med arbetsplatser i lugn och ro och om arbetsplats och kommun verkligen skapar intresse, kan man börja diskutera om saken närmare med arbetsgivaren. Sanningen är ju att lönerna är nästan likadana i alla ställen. Avgörande är alltså att hur flexibelt kan arbetsgivaren anpassa sig till arbetstagarens önskemål och hurdana förmåner eller andra faktorer som kan påverka arbetstrivsel det finns. Detta klarnar lätt med hjälp av MediMatcher.

– Mvh ‘’En erfaren skötare’’

Du kanske också är intresserad av 

Utländsk arbetskraft – en lösning för bristen på arbetskraft?

Så här förebygger du utbrändhet

Letar du efter äventyr? Sök jobb utomlands!

• • •

MediMatcher – Sökmotor för arbetsplatser riktade till sjuksköterskor och läkare. Skapa konto här!