Strö- eller deltidsjobb för pensionärer också på MediMatcher!

Pensionär: är du sysslolös? Strö- eller deltidsjobb för läkare, tandläkare, skötare eller andra experter inom omsorgsbranschen är nu inom räckhåll! Skapa ett konto på MediMatcher genom att följa våra instruktioner.

Lätt som en plätt!

Strö- eller deltidsjobb för läkare, tandläkare, skötare eller andra experter inom omsorgsbranschen är nu inom räckhåll. Skapa bara ett konto på MediMatcher genom att följa våra instruktioner.

Söker du som pensionär strö- eller deltidsjobb? Är du deltidspensionär utan ett intressant ströjobb? Eller har du redan gått helt i pension, men det kliar fortfarande i fingrarna att ibland få stå vid svarven? Finemang! På MediMatcher hittar du flera arbetsgivare runtom i landet som söker efter deltidsanställda och ströjobbare. Många av dem letar efter just dig.

När du skapar en profil på MediMatcher binder du dig inte till något och din profil är anonym: arbetsgivaren kan inte se ditt namn, din ålder eller ditt kön. Att fylla i en profil är lätt och snabbt, du kan antingen bara kryssa i rutorna eller berätta mer detaljerat om dina viktigaste kompetensområden och intressen angående arbetet.

Efter det kan du bläddra bland arbetsgivare som passar dina kriterier och kontakta dem. Och om du vill kan du även tillåta arbetsgivarna att kontakta dig och erbjuda dig jobb. Du behöver inte vara bekymrad, eftersom MediMatcher fungerar helt och hållet på dina villkor – du kan alltså också bara bläddra bland arbetsgivarnas utbud och tänka på gångna tider.

Läs också: Mitt erfarenhet av MediMatcher

Det var allt! Då är det bara att återvända till arbetslivet. Du kan börja med att klicka på skapa konto på sidans övre högra hörn! Allt du behöver för att skapa ett konto är ditt registernummer för yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (JulkiTerhikki).

 

Du kanske också är intresserad av 

Letar du efter äventyr? Sök jobb utomlands!

Utländsk arbetskraft – en lösing för bristen på arbetskraft

Så hittar du den rätta

• • •

MediMatcher – Sökmotor för arbetsplatser riktade till sjuksköterskor och läkare. Skapa konto här!